Food - Nieuw Food
PeanutS Cookies Mix BAM! 325g BIO
PeanutS Cookies Mix BAM! 325g BIO

 

 

Dit chocolade pindakoekje mag niet lang in je kastje blijven liggen. De kit geeft je 10 middelgrote koekjes. Om toe te voegen:  75 g boter of kokosolie  1 ei of 2 eetlepels gemalen lijnzaad gemengd met 2 eetlepels koud water Voorbereiding: 1) Verwarm de oven voor op 170°C op waaierwarmte. 2) Smelt de boter/kokosolie en laat afkoelen. 3) Voeg het geklopte ei/gemalen lijnzaad en watermengsel toe. Roer om te combineren. 4) Voeg de inhoud van de Pinda Koekjes MIX toe en mix. 5) Leg een vel bakpapier of een siliconen bakmat op de bakplaat. 6) Schep met een eetlepel balletjes van het deeg. Leg ze op de bakplaat en houd ze goed uit elkaar, want ze zullen tijdens het bakken uit elkaar vallen. Maak ze een beetje plat. 7) Bak ongeveer 15 minuten. 8) Laat afkoelen op een rooster alvorens te eten.

Leeggoed: 0,25€ per bokaal niet inbegrepen in de prijs. Bij teruggave in goede staat (proper en onbeschadigd) wordt bedrag omgezet in tegoed-bon.

Allergenen informatie
Ingrediënten: Tarwemeel T65*, kokosbloesemsuiker*, chocolade druppels*, pinda’s*, bakpoeder*, zout *=afkomstig biologische landbouw

BAM!

  • plastic vrij Plastic vrij
  • lokaal en bio Lokaal & bio
  • afhaalpunt 1 afhaalpunt

Mis onze promoties niet

Weetjes & aanbiedingen