Food - Nieuw Food
Lemon Cake Mix BAM! 320g BIO
Lemon Cake Mix BAM! 320g BIO

 

 

Deze taart is ideaal als ontbijt of als tussendoortje in de namiddag en kan worden gegeten met familie en vrienden. Met een kit kunnen tussen 6 en 8 porties worden gemaakt. Om toe te voegen:  1 citroen cake mix  3 eieren of 150 g tofu  100 g boter (of 90 g kokosolie) Voorbereiding: 1) Verwarm uw oven voor op 170°C op waaierwarmte. 2) Smelt de boter. 3) Giet de inhoud van de Lemon Cake MIX, de boter en de eieren in een kom en meng met een houten lepel. 4) Bekleed de taartvorm. 5) Giet het beslag in de cakevorm en bak de cake 45 minuten. Controleer of de cake gaar is voordat u hem uit de oven haalt. De punt van uw mes dat u in het midden van de cake steekt, komt er droog uit: uw cake is gaar. 6) Laat afkoelen alvorens op te dienen.

Leeggoed: 0,25€ per bokaal niet inbegrepen in de prijs. Bij teruggave in goede staat (proper en onbeschadigd) wordt bedrag omgezet in tegoed-bon.

Allergenen informatie
Ingrediënten: Tarwemeel T65*, blonde rietsuiker*, amandelpoeder*,chiazaad*, gemalen citroenschil*, bakpoeder*. *=afkomstig biologische landbouw

BAM!

  • plastic vrij Plastic vrij
  • lokaal en bio Lokaal & bio
  • afhaalpunt 1 afhaalpunt

Mis onze promoties niet

Weetjes & aanbiedingen