Afhaling en Levering

Bulk Lab afhaalpunt

Mi’ssion Nature is de uitdaging aangegaan om klanten/consumenten verpakkingsvrije producten aan  te bieden zonder zorgen en met behoud van comfort en kwaliteit. Zero waste aankopen zijn mogelijk, doch men moet er verschillende winkels voor aandoen om zijn/haar boodschappentas volledig te vullen. Niet elke winkel/grootwarenhuis biedt immers verpakkingsvrije producten aan. En als ze er aanbieden, beperkt het zich altijd tot enkele product groepen.

Mi’ssion nature biedt een basis assortiment aan waarmee gezinnen hun "standaard" aankopen, gaande van brood, dranken, vlees, vis en groenten & fruit over droge voeding naar huishoudelijke en persoonlijke hygiëne producten, kunnen realiseren zonder hiervoor verschillende winkels te moeten aandoen. Verpakkingsvrij aankopen op één enkel adres.
Het principe werd eenvoudig gehouden en is volledig van deze tijd: online aankopen, afhaaldag kiezen, cashless afrekenen, boodschappen ophalen ... Mi’ssion Nature heeft het klaargespeeld om als eerste aanbieder op de Belgische markt een volledig assortiment verpakkingsvrije producten aan te bieden.

Samenwerken met lokale handelaars

Korte en eenvoudige logistiek, nauw partnership met vooruitdenkende en lokale leveranciers van producten met topkwaliteit, een doordacht assortiment herbruikbare verpakkingen en een locatie die de actuele tijdsgeest van “boodschappen-doen” weerspiegelt, zijn de factoren die de klant een duurzame ervaring geeft waarbij ecologie, lokale economie en persoonlijk contact met de winkelier vooraan staan.
Voor de herbruikbare verpakkingen werd gekozen voor een systeem met statiegeld, een systeem dat zijn diensten al bewezen heeft in de drankenhandels en dat goed ingeburgerd is onder de consumenten.

Herbruikbare verpakkingen

Mi’ssion Nature heeft gekozen voor materialen die duurzaamheid uitstralen: glas (oneindig recycleerbaar, sterk en hygiënisch), aluminium (beschermt volledig tegen licht), katoen/linnen en hout. Een overzicht van de types en prijzen van de verpakkingen met statiegeld vind U elders op deze site. Bij teruggave van onbeschadigde en propere verpakkingen zal een tegoed bon worden uitgeschreven, die bij een volgende aankoop in mindering kan gebracht worden. Teruggenomen verpakkingen worden adequaat gereinigd opdat deze op een hygiënisch verantwoorde wijze opnieuw kunnen gebruikt worden.

mission nature
mission nature
mission nature
mission nature
mission nature
mission nature

Afhalen zonder zorgen

Afhalen zonder te moeten winkelen is op zich een fijne ervaring, temeer de locaties tot de verbeelding spreken:

-Afhaalpunt Kampenhout : een prachtige vierkantsbrouwerij in het centrum van Kampenhout, een landelijke gemeente bij uitstek. De eigenaar baat er een micro brouwerij uit (Brouwerij Van Campenhout – WITLOV bier) alsmede een restaurant/brasserie (LABO CAFE).

-Afhaalpunt Winksele: een omgebouwde smidse tot eetbar, micro-brouwerij en seminarie ruimte DE SMEDERIJ, een begrip in de regio ten Noord Westen van Leuven.

-Afhaalpunt Rijmenam: een duurzame marktplaats op de Dijledonk site waar voorheen de iconische Meurop meubelfabriek stond. Mi'ssion Nature werkt er samen met IMAGINAIR die de uitbating van de site op zich neemt en er diverse economische, culturele en sociale activiteiten ontwikkelt. Afhaalpunten, rommelmarkten, optredens, tentoonstellingen en een gezellige zomerbar.

-Afhaalpunt Perk: HET LAATHOF, een vierkantshoeve waarvan de toren gebouwd is in de 15de eeuw, is alom bekend in de Perkse en Vilvoordse regio om haar eigen gekweekte aardappelen. De hoevewinkel vormt dan ook een prachtig decor om het vierde afhaalpunt van Mi'ssion Nature in onder te brengen. Kristien Cornette zal er jou met veel plezier bedienen.

-Afhaalpunt Steenokkerzeel: hELLO FOOD CONCEPT STORE: een trendy winkel in het centrum van Steenokkerzeel. Met ruime parkeergelegenheid voor de deur is deze concept store dan ook ideaal om je plastic-vrij boodschappen op te halen. Lekkere bereide ontbijten en lunch maaltijden worden met liefde gemaakt en aangeboden. Diverse accessoires en decoraties voor thuis vind je er ook terug. Een vers gemalen koffie on-the-go behoort ook tot de mogelijkheden. En….als je met je eigen kop of mug komt, krijg je korting. Een zero-waste gebaar om U tegen te zeggen.

Voor en/of na het afhalen van de boodschappen kan er op de meeste locaties gerust een drankje en een hapje genuttigd worden in een gezellige sfeer.
 

Bulk Lab leveringen

Niet iedereen heeft de mogelijkheid of de tijd om de verpakkingsvrije boodschappen af te halen. Daarom biedt Mi’ssion Nature ook leveringen aan, thuis of op het werk. Mi’ssion Nature heeft resoluut voor een duurzame elektrische bakfiets gekozen, om het milieu te sparen. Bij uitzonderlijke weersomstandigheden kan het zijn dat hier van afgeweken wordt en er met een electrische auto wordt geleverd.

Prijs: 15€ incl. BTW / levering.

Voorwaarden:

-maximum 10km vanaf Brouwerijstraat 23, 1910 Kampenhout (momenteel wordt deze leverdienst enkel vanuit het afhaalpunt Kampenhout verzorgd),

-minimum aankoopbedrag 80€ incl. BTW en excl. leeggoed,

-leveringen steeds op woensdag en vrijdag tussen 13u en 16u,

-opgave verplicht van afleverplaats indien niet thuis (beschut tegen regen),

-standaard wordt steeds 1 houten kist meegeleverd (statiegeld 5€),

-leeggoed wordt niet retour meegenomen (nog niet).

mission nature

De duurzame gemeenschap

In de site Kampenhout is ook het afhaalpunt van De Plukheyde gevestigd. De Plukheyde is een project dat startte in 2016 en dat na 3 jaar volledig vorm heeft gekregen. De oogsttuin De Plukheyde is een CSA. CSA staat voor Community Supported Agriculture, of duurzaam boeren voor en door de gemeenschap. Het is voor de volgende generaties dat alle leden van de community die ecologische ommezwaai bewust willen maken om de keten te verkorten en zorgvuldiger met onze natuurbronnen om te springen.

Als deelnemer van de Plukheyde ga je een engagement aan voor één oogstseizoen, dit is van 1 april tot en met 31 maart, waarbij het jaarabonnement verschilt naargelang je gezinssamenstelling. Wekelijks zijn er twee afhaal avonden woensdag en vrijdag, waarop de deelnemers hun vooraf on-line bestelde groenten en fruit kunnen afhalen. Deel uitmaken van De Plukheyde laat gezinnen toe om bij te dragen tot de korte voedselketen, om voortaan van gerechten met meer smaak te genieten, om vergeten groenten te ontdekken en om tijdens de afhaalomenten mensen uit de buurt te ontmoeten.

mission nature
mission nature

Mis onze promoties niet

Weetjes & aanbiedingen