Passata is tomatensaus die gemaakt wordt van verse, rijpe tomaten die gekookt en nadien gezeefd worden. Pulp en zaadjes worden dus verwijderd. Passata kan je gebruiken als basis voor soepen, sauzen, op pasta’s of pizza’s. Je kan er smaak aan toevoegen door een scheutje (olijf)olie in een pan te verhitten en er de passata aan toe te voegen en een 5- tot 10-tal minuten te laten inkoken zonder deksel. Je kan er nog een teentje knoflook of kruiden zoals gedroogde laurierblaadjes of verse basilicumblaadjes in mee laten koken. Je kan ook een rood pepertje fijnsnijden (wel de zaden verwijderen, tenzij je een stalen maag hebt ;)) en toevoegen. Dierproefvrij
Leeggoed: fles verloren glas, te recyclen
Allergenen informatie
Ingredienten: verse tomaten*, zeezout, zuurteregelaar: citroenzuur. *=afkomstig van biologische landbouw
Leeggoed: fles verloren glas, te recyclen
Allergenen informatie
Ingredienten: verse tomaten*, zeezout, zuurteregelaar: citroenzuur. *=afkomstig van biologische landbouw
2BIO
-
Plastic vrij
-
Lokaal & bio
-
1 afhaalpunt